Roeselare profiteert van blunderende defensie van Lommel en pakt zege

Roeselare profiteert van blunderende defensie van Lommel en pakt zege

05-10-2016 22:48

KSV Roeselare, de verrassende koploper in Eerste Klasse B, heeft woensdagavond makkelijk gewonnen tegen Lommel United. De wedstrijd eindigde met een 2-0 stand in het voordeel van de West-Vlamingen.

Het ziet er naar uit dat KSV Roeselare zijn leidersplaats niet snel gaat afgeven. Lommel United heeft niet heel veel kansen kunnen forceren tegen een goed voetballende thuisploeg. In de tiende minuut kregen we de eerste dreiging te zien van Roeselare. Een lange bal van Samy Kelhi op Mathieu Cornet, maar de spits kon onvoldoende kracht geven met het hoofd. Op het halfuur kreeg de thuisploeg een corner en Kevin Kis knikte de 1-0 tegen de netten.

Net na de pauze stond de Lommelse defensie even te slapen. Cornet profiteerde hiervan. Na een prachtige steekbal verdubbelde de aanvaller de score. De bezoekers probeerden nog wel te drukken, maar dat mocht niet meer baten. De 2-0 stand stond al op het bord. Roeselare wilde dit niet meer uit handen geven. Zo blijft KSV Roeselare de leider in Eerste Klasse B met zeventien punten. Lommel United staat op de zevende plek met negen punten.