'Contractstorm bij Real Madrid: Ronaldo, Bale en vier andere spelers verlengen'

'Contractstorm bij Real Madrid: Ronaldo, Bale en vier andere spelers verlengen'

05-10-2016 12:51

De speculaties over de toekomst van Cristiano Ronaldo en Gareth Bale kunnen de ijskast in. De sterspelers van Real Madrid hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, meldt Cadena Cope. Daar blijft het bovendien niet bij.

Vooral over de toekomst van Bale was veel te doen in Spaanse media. De Welshmen zou het zat zijn om tweede viool te spelen bij de Koninklijke, achter Ronaldo. Volgens Diario Gol sprak hij zelfs al met een delegatie van Manchester United, maar die berichten lijken nu de prullenbak in te kunnen. Hoeveel de Real-spelers gaan verdienen en voor hoeveel jaar ze bijtekenen, is niet duidelijk.

Real Madrid verwacht op korte termijn nog veel meer contractnieuws. Naast Ronaldo en Bale heeft ook doelman Keylor Navas al verlengd. Middenvelders Toni Kroos en Luka Modric en verdediger Pepe hebben daarnaast een mondeling akkoord bereikt met de club. Zij tekenen waarschijnlijk na de interlandperiode hun nieuwe verbintenis.

Dani Carvajal en Lucas Vazquez moeten iets langer geduld hebben. Zij gaan na het seizoen met de leiding van Real Madrid in gesprek. Het ziet er wel steeds meer naar uit dat Isco vertrekt uit het Estadio Santiago Bernabéu. De spelmaker kan onder trainer Zinedine Zidane niet op een basisplaats rekenen.

Real Madrid is er bij gebaat om de steunpilaren aan zich te binden. De Champions League-winnaar mag, net als stadgenoot Atlético Madrid, de komende drie transferperiodes geen spelers vastleggen.