Ex-coach van Antwerp genoemd in corruptieschandaal: Ik ben naïef geweest

Ex-coach van Antwerp genoemd in corruptieschandaal: "Ik ben naïef geweest"

30-09-2016 13:22

De reporters van The Telegraph hebben al verschillende slachtoffers gemaakt. De bekendste is natuurlijk Sam Allardyce, die zijn job als Engels bondscoach kwijtraakte door het corruptieschandaal. Ook Jimmy Floyd Hasselbaink wordt genoemd, hij zou spelers van een bepaald bureau naar Queens Park Rangers willen halen in ruil voor een mooie commissie.

Hasselbaink reageerde in een interview aan Sky Sports. "Als ik terugdenk moet ik zeggen dat ik heel naïef ben geweest. Maar ik heb nooit geld gevraagd om een speler aan te nemen bij een club. Zoiets zou ik nooit doen."

Hasselbaink vreest dat zijn imago nu besmeurd is. "Ik neem mijn job heel serieus. Ik wil slagen in deze business. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik zou nooit geld aannemen en heb het nooit gedaan."

De ex-coach van Antwerp beweert dat hij enkel geld heeft gevraagd om een speech te gaan geven. "Ik was enkel aan het onderhandelen om een speech te doen in Singapore. Dat is alles, zonder bijbedoelingen. Ik zou mezelf nooit in zo'n positie zetten."