Twee clubs uit top zes dachten aan Belgische verdediger: Het is snel gegaan

Twee clubs uit top zes dachten aan Belgische verdediger: "Het is snel gegaan"

Gepubliceerd: maandag 26 september 2016 om 23:54ma 26-09-2016 om 23:54

De Jupiler Pro League zag in de zomertransferperiode alweer een getalenteerde Belg vertrekken. Noë Dussenne verliet Royal Excel Moeskroen en zette zijn handtekening onder een contract bij het Italiaanse Crotone. Dat kon ook anders afgelopen zijn.

Er was namelijk ook interesse uit België. Twee topploegen wilden de verdediger graag aantrekken. "Het is allemaal snel gegaan. Iedereen wist dat ik naar een topclub in België wilde. Er waren ook onderhandelingen met twee clubs uit de top zes. Wie? Dat hou ik liever voor mezelf", vertelt hij aan RTBF.

"De onderhandelingen waren al vergevorderd, maar er waren wat problemen met mijn entourage. Het ging echt niet meer en toen kwam Crotone. Ik had nog nooit van die club gehoord, maar ze spelen wel in de Serie A. Als je ziet tegen welke clubs ik nu mag spelen, dat verandert alles", aldus Dussenne.

De verdediger speelde tot dusver één wedstrijd voor zijn nieuwe club. Crotone staat momenteel op de laatste plek in de Serie A. Hij heeft er nog een contract tot medio 2019.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws