Genkse defensie in de problemen na tegendoelpunten: Mag topploeg niet slikken

Genkse defensie in de problemen na tegendoelpunten: "Mag topploeg niet slikken"

Gepubliceerd: maandag 26 september 2016 om 08:21ma 26-09-2016 om 08:21

Tino-Sven Susic is absoluut niet tevreden met de tegendoelpunten tegen KV Kortrijk. De Limburgers gingen met pijnlijke 4-1-cijfers onderuit tegen de Kerels. Achterin waren er heel wat verdedigende fouten bij Genk.

"We slikken doelpunten die een topploeg niet zou mogen slikken", was middenvelder Susic achteraf streng tegenover Het Laatste Nieuws. Volgens Susic ligt de fout echter niet enkel bij de verdediging. "We waren niet efficiënt genoeg, niet voorin en niet achterin. Jullie zullen het waarschijnlijk over de blunders hebben, maar ik vind vooral dat we die goal vlak voor de rust nooit mogen krijgen. Als je met een 1-0-achterstand gaat rusten, is er eigenlijk niets aan de hand, maar nu verdedigen we te slap en kijken we tegen een dubbele achterstand aan", vertelt hij.

Genk kon maar één keer scoren, maar kreeg nochtans voldoende kansen. In totaal schoot het maar liefst twintig keer op doel. Susic wil zich optrekken aan het goede (maar onefficiënte) spel. "We zijn tot het einde blijven aanvallen en daar moeten we ons aan optrekken. Voetballend was Kortrijk niet beter", besluit de middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws