Nainggolan gaat pijnlijk onderuit, Totti maakt legendestatus waar

25-09-2016 15:31

AS Roma leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag in de Serie A. Op bezoek bij Torino ging het met 3-1 onderuit. Het staat nu op de vierde plek met tien punten. De wedstrijd kreeg wel een beetje glans voor Roma, met een doelpunt van Francesco Totti.

Torino begon het best aan de wedstrijd en opende al na acht minuten de score via Belotti. AS Roma kwam er niet aan te pas en kreeg nog een tweede doelpunt tegen. Na de rust scoorde Iago Falque vanop de spits de 2-0 voor Torino. Francesco Totti bracht AS Roma nog in de wedstrijd met een penaltydoelpunt. Zijn 250e(!) doelpunt in de Serie A. Falque werd kroonde zich in de 65e minuut tot matchwinnaar met de 3-1.

Bij AS Roma starrte Radja Nainggolan in de basis. In de 71e minuut, bij een 3-1 achterstand, werd hij wel vervangen door Stephan El Shaarawy. Thomas Vermaelen was nog steeds afwezig door blessureleed. AS Roma blijft door de nederlaag op tien punten steken. Vijf minder dan leider Juventus en vier minder dan Napoli.