Buffel praat over einde van zijn carrière: Op mijn hoede voor jaar te veel

Buffel praat over einde van zijn carrière: "Op mijn hoede voor jaar te veel"

25-09-2016 15:18
0

Thomas Buffel krijgt maar geen genoeg van het spelletje. Het contract van de veteraan loopt eind juni af bij Genk, maar stoppen met voetbal lijkt nog geen optie. De 35-jarige aanvaller wil gewoon verder blijven doen.

"Toen ik twee seizoenen geleden bijtekende tot 2017, zei ik dat het misschien mijn laatste contract zou worden. Maar vorig jaar draaide ik nog een sterk seizoen en de laatste weken heb ik toch ook weer mijn duit in het zakje gedaan. Het zal afhangen van de komende maanden", zegt Buffel in Fan!.

"De meeste mensen zeggen dat ik op dit niveau niet mag stoppen, maar in mijn achterhoofd ben ik wel op mijn hoede voor het jaar te veel. Dat je minder goed wordt en mensen alleen het laatste onthouden, dat wil ik niet. Mijn bedoeling is wel om mijn carrière bij Genk af te sluiten", klinkt het.

Buffel weet nog niet wat hij na zijn profcarrière zal doen. "Ik heb, op de Prio Licence na, mijn diploma's als trainer, maar ik zie wel wat er op me afkomt. Onlangs was ik op Feyenoord en werd ik daar met alle égards ontvangen. Ik kreeg er zelfs een job aangeboden voor na mijn carrière", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie