Roeselare laat thuis geen steek vallen en hijgt Lierse in de nek

24-09-2016 21:54

In Eerste Klasse B heeft Roeselare zaterdag de drie punten thuisgehouden. Het versloeg Union met 2-1. Door de zege telt het nu nog slechts één punt minder dan leider Lierse, dat morgen nog naar Lommel trekt.

Voor de derde speeldag op rij wist Roeselare in de Proximus League te winnen. Toch begon de wedstrijd niet ideaal voor de thuisploeg. Het kwam immers op achterstand. Pas in de tweede helft kon Roeselare langszij komen. Na een voorzet van Van Eenoo zorgde Brouwers voor de 1-1. Drie minuten later werd het 2-1.

Door de zege springt Roeselare (voorlopig) naar de tweede plaats. Het telt nu elf punten. Leider Lierse heeft een punt meer. Zondag speelt Lierse ook nog tegen Lommel United. Verder op het programma: Cercle Brugge - Oud-Heverlee Leuven en Tubeke - Antwerp.