Verdediger krabbelt terug na pittige Balotelli-uitspraken: 'Verkeerd begrepen'

Verdediger krabbelt terug na pittige Balotelli-uitspraken: 'Verkeerd begrepen'

24-09-2016 19:40

'Mario Balotelli heeft geen hersensen',  zou Salvatore Bocchetti volgens Russische media hebben gezegd. De verdediger van Spartak Moskou laat nu echter weten dat zijn woorden zijn verdraaid.

"Ik sprak met wat Russische verslaggevers, die mijn woorden duidelijk verkeerd hebben begrepen", aldus Bocchetti nu tegenover Tuttomercato. "Ik zei, op een grappige wijze, dat hij een beetje gek is, maar op een goede manier. Hij is een grapjas, houdt ervan om wat te klooien." Naast de uitspraak over de 'hersenloze Balotelli' zou Boccheti beweerd hebben dat Balotelli een bord in het gezicht van Marco Motta heeft gegooid.

"Ik zei dat Mario een grapjas was, maar ik heb nooit zijn carrière becommentarieerd. Dat is natuurlijk niet aan mij", vervolgt de Italiaan, die Balo kent van het Italiaanse elftal. "Dit was absoluut niet mijn intentie. Ik wou alleen wat leuke anekdotes en ervaringen over ons bij Italië onder 21 vertellen." Balotelli maakte deze zomer de overstap van Liverpool naar het Franse Nice. Na veel teleurstellende jaren bij AC Milan en Liverpool is hij bij de Franse club goed begonnen. In de Ligue 1 scoorde Super Mario al vier keer.