Mechelaar geeft geruchten toe: Ik heb gepraat met KV Oostende

Mechelaar geeft geruchten toe: "Ik heb gepraat met KV Oostende"

24-09-2016 14:11

KV Mechelen hoopt dit seizoen vooral op Yohan Croizet voor de goals en assists. Croizet speelde vorig seizoen al heel sterk bij Oud-Heverlee Leuven, vooral sinds de komst van Emilio Ferrera. Mechelen was niet de enige club die interesse had.

In Gazet Van Antwerpen geeft Croizet iets meer inkijk op de afgelopen transferperiode. "Ik praatte ook met Oostende en ik las dat Anderlecht me had gescout, maar nu al naar een topclub verhuizen was niet slim geweest. KV Mechelen is ook gewoon de ideale club om te groeien. Uiteindelijk heb ik nog niks bewezen in eerste klasse, ik kende nog maar zes goeie maanden met OHL."

Uiteindelijk leek Mechelen hem de meest logische keuze, zeker na een gesprek met coach Aleksandar Jankovic. Die is ondertussen wel naar Standard gegaan. "Ik heb lang getwijfeld vooraleer ik mijn keuze maakte, ook omdat ik van sommige mensen hoorde dat het niet helemaal zeker was dat Jankovic zou blijven. Ik liet me uiteindelijk toch overtuigen door zijn tactische ideeën, maar het is niet zo dat ik puur voor hem tekende."