Rode Duivel denkt aan terugkeer naar België: Ik heb zeker een voorkeur

Rode Duivel denkt aan terugkeer naar België: "Ik heb zeker een voorkeur"

24-09-2016 12:03

De kans is groot dat we binnenkort opnieuw een Rode Duivel in de Belgische competitie zien spelen. Het is nog niet voor meteen, maar Nacer Chadli sluit een terugkeer niet uit. Er is echter maar één ploeg die kans maakt.

"Bij welke ploeg ik zou willen spelen als ik terugkeer naar België? Standard. Ik moest er weg toen ik zestien jaar was, maar ik heb geen rancune. Ik heb er acht jaar als kind gespeeld", zegt de speler van West Bromwich Albion in Fan!.

De middenvelder voelt zich thuis in Luik, waar Standard speelt. "Luik is de stad waar mijn vrienden en familie wonen. Ik heb dus zeker een voorkeur voor Standard. Voorlopig wil ik mijn carrière in het buitenland verder zetten, maar het stoort me niet om ooit terug te keren naar België", zegt hij.

Chadli speelde in de jeugd al voor Standard, maar werd er toen weggestuurd. Chadli trok naar Nederland, waar hij doorbrak bij AGOVV Apeldoorn. Hij speelde intussen ook al voor FC Twente, Tottenham en West Brom. De middenvelder heeft dertig caps voor de Rode Duivels achter zijn naam staan.