Uithaal naar 'hersenloze' Balotelli: 'Hij gooide ooit een bord in zijn gezicht'

Uithaal naar 'hersenloze' Balotelli: 'Hij gooide ooit een bord in zijn gezicht'

23-09-2016 12:00

Spartak Moskou-verdediger Salvatore Bocchetti haalt vrijdag hard uit naar landgenoot Mario Balotelli. De twee Italianen zaten ooit samen bij het nationale elftal voor spelers onder 21 jaar.

Bocchetti herinnert zich nog een aantal opmerkelijke acties van Balotelli, die tegenwoordig onder contract staat bij het Franse OGC Nice. "Het is een goede speler, maar het is moeilijk om resultaten te behalen als je hersenloos bent. Ooit gooide Mario een bord in Marco Motta's gezicht, gewoon omdat Motta hem eerder had dan hij. Zo zijn er wel meer soortgelijke voorvallen geweest", zegt de Italiaan tegen Kul't tura.

Balotelli staat al jaren bekend om zijn lastige persoonlijkheid. Bij Internazionale zorgde hij voor veel onrust en kwam hij regelmatig in de problemen. In 2010 vertrok de spits naar Manchester City, maar ook dat werd geen groot succes. In de winterstop van het seizoen 2012-2013 werd hij, opnieuw door wangedrag, verkocht aan AC Milan. Via de Italiaanse club kwam hij terecht bij Liverpool, waar zijn carrière vastliep. Bij Nice is Balotelli na zijn overstap goed begonnen.