Als Kompany nu nog op het veld verschijnt, zal dat met bang hartje zijn

"Als Kompany nu nog op het veld verschijnt, zal dat met bang hartje zijn"

22-09-2016 17:00

De comeback van Vincent Kompany was er één in mineur. De aanvoerder van Manchester City verliet tegen Swansea City in de League Cup (1-2 winst voor City) het veld in de extra tijd met een nieuwe blessure. Volgens Sporza-journalist Frank Raes kan dit de blessure te veel zijn voor Kompany.

"We moeten de resultaten van het onderzoek nog afwachten, maar het lijkt stilaan te veel te worden", aldus Raes op de website van Sporza. "Het is bang afwachten, want het lijkt nu om zijn bovenbeen te gaan, terwijl het voordien zijn kuit was. Ik schrijf hem zeker nog niet af, maar als hij nu opnieuw op het veld verschijnt, zal dat met een bang hartje zijn."

"Mentaal moet dit enorm zwaar zijn. Hij zal nog wel willen doorgaan, maar de vraag is of zijn lichaam nog mee wil. Voor het geld hoeft hij het zeker niet meer te doen. Maar hij is eerzuchtig. Hij is de kapitein van een gouden generatie bij de Rode Duivels. Hij wou die mannen meetrekken naar een groots resultaat. Zijn werk bij de nationale ploeg is nog niet af."