Lierse boos op arbitrage: ''Het is heel sneu om zo te verliezen''

Lierse boos op arbitrage: ''Het is heel sneu om zo te verliezen''

22-09-2016 14:36

Lierse SK was woensdagavond dicht bij een verrassing door tot de 90e minuut stand te houden tegen AA Gent. Het ging in de 91e minuut echter toch nog mis voor de thuisploeg. De Pallieters wijzen boos naar de scheidsrechter om de winnende treffer van Jérémy Perbet.

Lierse-coach Eric Van Meir vond dat zijn ploeg flink is benadeeld bij de 1-2. "Ik vind het wel belachelijk dat we op zo'n manier een doelpunt moeten slikken'', zo tekende Sporza na afloop op. ''Iemand van Gent gooit de bal op zijn eigen voeten, dat is een foute inworp en dus inworp voor ons. Daarom was ik heel kwaad. Of het dan verdiend is voor Gent of niet, dat doet er niet toe. Het is heel sneu om zo te verliezen."

De ex-Rode Duivel gaf wel toe dat Gent de betere ploeg was op Het Lisp. ''Ik win liever, maar we hebben de wet van de sterkste ondergaan. Het is spijtig dat externe factoren Gent een beetje geholpen hebben. Niet dat het het resultaat heeft bepaald, want dat zou niet eerlijk zijn tegenover Gent. Die goal zou wel gevallen zijn'', erkende Van Meir.