Comeback in mineur: nieuwe blessure voor Kompany tijdens League Cup

Comeback in mineur: nieuwe blessure voor Kompany tijdens League Cup

21-09-2016 23:08

Vincent Kompany heeft woensdagavond zijn wederoptreden gemaakt tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Swansea City. Zijn comeback verliep zonder problemen, maar in de toegevoegde tijd liep de City-kapitein opnieuw een blessure op. The Citizens wonnen met 1-2 op het veld van Swansea.

Na een revalidatie van ongeveer vijf maanden was de League Cup-wedstrijd tegen Swansea de ideale gelegenheid voor Kompany om wedstrijdritme op te doen. De defensie van City werd nooit in verlegenheid gebracht door Swansea. De wedstrijd barste pas open toen Gaël Clichy kort na de pauze de 0-1 op het scorebord zette.

Even later was invaller Kevin De Bruyne betrokken bij de 0-2 van Aleix Garcia. Kompany leek met zijn team de nul te houden, maar Gylfi Sigurdsson lukte in de extra tijd de eerredder voor Swansea. Dat doelpunt bezorgde Kompany mogelijk zijn nieuwe blessure. De Rode Duivel probeerde met een tackle de goal te voorkomen, maar faalde. De verdediger trok meteen met een grimas naar de kleedkamer, voor het laatste fluitsignaal. 

Lees ook: Tottenham-Belgen maken brandhout van Gillingham in League Cup
Lees ook: Man United kan ook niet imponeren tegen derdeklasser