Veel spanning en onrust bij Lokeren: 'spelers maken nodige ruzie'

Veel spanning en onrust bij Lokeren: 'spelers maken nodige ruzie'

20-09-2016 08:52

Het gaat niet goed bij Lokeren. De Waaslanders kennen met 6 op 21 een dramatische start van de competitie. De slechte resultaten hebben uiteraard ook effect op de sfeer in de spelergroep.

Het Laatste Nieuws maakt dinsdag melding van twee incidenten op de training van maandag. Assistenten Patrick Van Houdt en Arnar Vidarsson leidden een stevige oefensessie voor de wisselspelers. Daar kwam het tot een onenigheid tussen Steve De Ridder en Evariste Ngolok, die bij elkaar in het team zaten bij de oefening. Het duo stond plotseling neus aan neus. Naar verluidt hadden zij een discussie over een gebrek aan respect.

Aan het einde van de training liep ook doelman Davino Verhulst boos van het veld. Hij had zich volgens de krant voordien al kwaad gemaakt op de coaches. Van Houdt bevestigde de nervositeit bij de spelers, al was volgens hem na afloop alles weer in orde. ''De sfeer was inderdaad wat gespannen. De jongens zijn nerveus. Al kan zoiets soms deugd doen en opluchten. Na de training was alles al vergeven en vergeten, had ik de indruk.''