Sterspeelster Red Flames zet serieus vraagtekens bij uitzending Extra Time

Sterspeelster Red Flames zet serieus vraagtekens bij uitzending Extra Time

20-09-2016 07:39
3

De Red Flames kwalificeerden zich vorige week voor de eerste keer in de geschiedenis voor het EK. In Extra Time was er echter nauwelijks aandacht voor de historische prestatie van onze nationale vrouwenploeg. Daar was niet iedereen over te spreken.

Extra Time liet de bijzondere prestatie van de Red Flames enkel kort voorbij komen aan het slot van de uitzending. Het kwam aan tafel niet ter sprake. Het VRT-programma schonk er enkel kort aandacht aan in de rubriek 'hier hebben we het niet over gehad'. Dat zorgt voor vraagtekens bij één van de speelsters.

Tessa Wullaert is namens VfL Wolfsburg actief in de ijzersterke Duitse Bundesliga en de aanvalster is tevens de sterspeelster bij de Red Flames. Zij keek maandagavond naar de uitzending van Extra Time en liet haar ontevredenheid blijken op Twitter. 'Bedankt Extra Time om de historische kwalificatie van de Red Flames te vermelden bij de rubriek 'hier hebben we het niet over gehad', waarna de tweet werd afgesloten met een veelzeggende emoticon.