'Mourinho dumpt verdediger voor twaalf miljoen bij Manchester United'

'Mourinho dumpt verdediger voor twaalf miljoen bij Manchester United'

19-09-2016 22:50

De rol van Phil Jones bij Manchester United lijkt uitgespeeld. De 24-jarige verdediger heeft geen uitzicht op speelminuten onder José Mourinho en staat op de nominatie om te vertrekken.

Dat meldt The Sun maandagavond. De boulevardkrant schrijft dat Mourinho van plan is om Jones in de winterperiode te dumpen. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, valt van de ene in de andere blessure en staat nu weer buitenspel met knieproblemen. Hij zou voor ongeveer twaalf miljoen euro op te halen zijn op Old Trafford.

Een transfer binnen de Premier League lijkt het meest waarschijnlijk, met Arsenal en Liverpool als geïnteresseerde clubs. Heel waarschijnlijk is dat desondanks niet. Mourinho ziet het niet zitten om zaken te doen met concurrende clubs.

Jones herstelt op dit moment van een knieblessure en wordt over drie weken weer op de training verwacht. Zijn laatste optreden in de United-hoofdmacht dateert van januari 2016. De Engelse grootmacht telde in 2011 ruim twintig miljoen euro voor hem neer. Jones kwam over van Blackburn Rovers.