Brabec blikt terug op moeilijk debuut tegen Anderlecht: Ik voelde me goed

Brabec blikt terug op moeilijk debuut tegen Anderlecht: "Ik voelde me goed"

Gepubliceerd: maandag 19 september 2016 om 22:11ma 19-09-2016 om 22:11

Jakub Brabec kreeg van Peter Maes zondag zijn eerste basisplaats bij Genk. Meteen een moeilijk debuut tegen RSC Anderlecht. Er werd met 0-2 verloren van de Brusselaars, tot de grote teleurstelling van de Tsjech.

"Het was een moeilijke match. Je speelt natuurlijk tegen Anderlecht. Misschien hadden we zelf al eerder moeten scoren", vertelt Brabec op de clubsite. Desondanks speelde Genk toch een goede wedstrijd. "We moeten bouwen op deze manier van spelen. Zondag lukte het niet, maar misschien wel in de volgende wedstrijden."

De Limburgers geraakten niet voorbij een sterk keepende Davy Roef. "Dat speelde ook mee. Jammer, want we speelden een goede eerste helft en ook een tweede. We zijn twee keer sterk gestart. Maar we konden niet scoren en dat is spijtig. Want dat had ons meer vertrouwen gegeven.

Met een wedstrijd tegen Anderlecht kreeg Brabec geen debuut in cadeauvorm. "Het was niet gemakkelijk in deze wedstrijd tegen Anderlecht. Ik heb wel genoten, maar de match is niet geëindigd zoals ik gehoopt had. In het voetbal loopt het niet zoals je wilt, maar ik voelde me goed", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws