Breaking news

Charleroi wint op STVV en komt op twee punten van Anderlecht

De Condé is niet te spreken over scheids: Zijn invloed was te groot

De Condé is niet te spreken over scheids: "Zijn invloed was te groot"

Gepubliceerd: zondag 18 september 2016 om 17:41zo 18-09-2016 om 17:41

In het Genkse kamp is scheidsrechter Jonathan Lardot kop van Jut na de nederlaag tegen Anderlecht (0-2). Ook technisch directeur Dimitri De Condé was gefrustreerd met de beslissingen van de scheidsrechter.

"Ik wens Anderlecht proficiat, maar de invloed van de ref in de tweede helft was veel te groot", reageerde hij achteraf tegenover Stadion. "Als pure voetballiefhebber doet dat pijn. Ook als ik zie dat Alejandro Pozuelo rood krijgt. Zijn eerste gele kaart was al niet te zwaar, bij de tweede kaart schoof hij uit. Als hij twee keer een lichte overtreding maakt, dan krijgt hij rood. Jongens als Pozuelo worden altijd geviseerd."

Thomas Buffel was al streng voor Lardot. Maes had een geldgebaar klaar voor de scheidsrechter. De Condé vindt ook dat Lardot de wedstrijd heeft kapot geflopten. "Het optreden van de scheids had een veel te grote invloed op het resultaat", aldus de technisch directeur van Genk. "Ofwel is de ref dan van slechte wil, ofwel is hij onbekwaam. Ik hoop dat het het tweede is, maar dit is ontgoochelend. Hij floot een hele mooie wedstrijd kapot. Ik denk dat men zijn prestatie eens moet analyseren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws