Bailey is nog niet klaar bij Genk, enkel vertrek door de grote poort is een optie

Bailey is nog niet klaar bij Genk, enkel vertrek door de grote poort is een optie

Gepubliceerd: zaterdag 17 september 2016 om 07:21za 17-09-2016 om 07:21

Ajax wou Leon Bailey doodgraag naar Amsterdam halen, maar de flankaanvaller bleef gewoon in Genk. De club vroeg te veel geld voor de Jamaicaan. Transferzorgen? Dat heeft Bailey nooit gehad.

"Ik ben altijd vrij in mijn hoofd. Dat was ook zo tijdens de transferperiode", vertelt hij in Het Belang van Limburg. "Ja, er was een aanbieding van Ajax. Maar denk je nu echt dat ik daarmee bezig was? Nee. De mensen denken dat misschien. Ach, ze doen maar. Ik trek het me niet aan."

Genk is ook niet van plan om Bailey zomaar te laten gaan. Het plakt een prijskaartje van twintig(!) miljoen euro op zijn hoofd. "Daar ben ik niet mee bezig. Als ik goed speel, gaat die prijs misschien zelfs nog stijgen. Wie weet. Wat moet gebeuren, zal gebeuren."

De flankaanvaller lijkt Genk ook niet voor eender welke club te gaan verlaten. "Als ik hier vertrek, moet het naar een echt grote club zijn. In Engeland of Spanje. Om er te spelen, niet om uitgeleend te worden. Ik heb van in het begin gezegd dat ik twee seizoenen ging blijven. Ik kan hier nog veel opsteken", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws