Lierse moet Union langs zich dulden, Lommel United verliest in Brussel

16-09-2016 22:14

Op de zesde speeldag van de Proximus League heeft Union een geweldige zaak gedaan. Het won 'thuis' met 2-1 van Lommel United en komt zo mee aan de top van het klassement.

Op het kwartier kwam Union al op voorsprong. Nicolas Rajsel was in Brussel de gevierde man. Rusten deden we met 1-1, want twee minuten na de openingsgoal trof Marko Maletic raak.

Pas in het slot van de tweede helft kon Union terug op voorsprong klimmen. Twaalf minuten voor affluiten scoorde Augusto Da Silva. In de blessuretijd werd het nog 3-1.

Door de zege telt Union nu negen punten. Dat zijn er evenveel als Lierse, dat als leider begon aan de speeldag. Lierse speelt dit weekend nog tegen Tubeke. Verder staat er nog Roeselare - Cercle Brugge en Oud-Heverlee Leuven - Antwerp op het programma.