Luxe-invaller van Anderlecht: Het maakt mij niet uit hoeveel minuten ik krijg

Luxe-invaller van Anderlecht: "Het maakt mij niet uit hoeveel minuten ik krijg"

16-09-2016 20:58

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt haalde Anderlecht Hamdi Harbaoui nog naar Brussel. Voorlopig is de aanvaller tweede viool achter Lukasz Teodorczyk, maar dat brengt Harbaoui niet van de wijs.

Vrijdag stond Harbaoui de pers te woord. De aanvaller weet duidelijk wat zijn rol is binnen het huidige Anderlecht. "Ik probeer altijd om alles te geven. Het maakt mij niet uit hoeveel minuten ik krijg. Het is mijn werk. Het is mijn taak om altijd klaar te staan en daarom ben ik er", klonk het uit zijn mond.

Volgens Harbaoui is de sfeer in de kleedkamer trouwens uitstekend. Zeker na de 3-2 zege tegen Charleroi en de 3-1 overwinning in de Europa League tegen Qabala. "Een overwinning verbetert altijd de sfeer. En dat geeft altijd vertrouwen om zo te blijven doordoen."

"Tegen Charleroi hadden we een goede reactie in huis, we keerden het tij en dat was iets heel goed. Gisteren speelde de ploeg heel goed. Ik vond dat we een goede wedstrijd afwerkten en we wonnen. Dus we zitten in een goede spiraal en ik hoop dat het zondag ook zo zal zijn."