Paars-wit komt met heuglijk nieuws: Dit zal gesmaakt worden door de fans

Paars-wit komt met heuglijk nieuws: "Dit zal gesmaakt worden door de fans"

16-09-2016 19:08

RSC Anderlecht gaat in zee met Betway, een bedrijf dat gespecialiseerd is in sportweddenschappen. De komende drie seizoenen zullen beide partijen nauw samenwerken. De laatste jaren heeft Betway een razendsnelle opmars gemaakt binnen de internationale sportwereld.

De Belgische recordkampioen heeft het nieuws bekendgemaakt op de eigen website. Betway zal reclame maken rond het veld in het Astridpark en 'zal in dialoog treden met de fans van RSC Anderlecht via het digitaal mediaplatform van de club', staat te lezen op de webstek. Het Britse bedrijf, dat gevestigd is in Malta, zag het levenslicht in 2006.

Beide partijen in de wolken
Jo Van Biesbroeck, sinds enkele jaren de nieuwe sterke man bij paars-wit op financieel vlak, reageert alvast opgetogen over de deal. "Het verbond met Betway is goed nieuws voor de fans. We zijn ervan overtuigd dat de expertise op vlak van sportweddenschappen gesmaakt zal worden door onze supporters. Ook de club is trots om samen te mogen werken met Betway, een bedrijf met een goede reputatie inzake online gaming", luidt zijn verklaring.

Ook aan de andere kant zijn de reacties louter positief. "We zijn trots en enthousiast om de betting partner van RSC Anderlecht te worden. De club heeft een rijke, succesvolle geschiedenis, en wij zien deze samenwerking als een kans om supporters nog dichter bij Anderlecht en de sensatie van de Pro League te krijgen", klinkt het uit de mond van Anthony Werkman, 'Director of Marketing and Operations' bij Betway.