Huurling van Standard maakt belabberde indruk: Ik ben terecht gewisseld

Huurling van Standard maakt belabberde indruk: "Ik ben terecht gewisseld"

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2016 om 12:09vr 16-09-2016 om 12:09

Bij Roda JC verkeert Martin Milec niet in de vorm van zijn leven. De 24-jarige rechtsback, die gehuurd wordt van Standard, heeft een enkelblessure én een dip.

Milec had zich de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen anders voorgesteld. "Zeg dat wel. De eerste twee wedstrijden tegen Heracles Almelo en Ajax speelde ik niet goed', zegt de verdediger op de website van Roda. "In Amsterdam speelde ik zelfs de slechtste wedstrijd uit mijn loopbaan. Ik werd terecht gewisseld en heb de nacht erna amper geslapen."

In de wedstrijden tegen Vitesse en Willem II volgde een opleving. "Maar helaas liep ik in Tilburg een enkelblessure op. Maar ik blijf vertrouwen in mezelf houden omdat ik een goede mentaliteit heb en weet dat ik beter kan. Dat heb ik al bewezen."

De Sloveen heeft bij zijn broodheer Standard een contract tot medio 2019. "Twee jaar geleden kwam ik bij Standard terecht. Hoewel ik Sloveens international ben, was dat voor mij een grote stap. Standard betaalde 1,2 miljoen euro voor mij. Eigenlijk kon ik het niet geloven omdat ik pas een paar jaar als rechtsback speel en Standard in België inderdaad een grote club is."

Milec vervolgt: "Toch kent de club de laatste jaren problemen. In anderhalf jaar tijd versleet ik er zes trainers. Onvoorstelbaar, maar al die tijd behield ik mijn basisplaats. Totdat Yannick Ferrera, de trainer die vorige week werd ontslagen, het overnam. Ik belandde op de bank en vanaf de winter word ik verhuurd aan Roda JC."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws