Club Brugge sluit transferoffensief niet uit: Er is ook nog de wintermercato

Club Brugge sluit transferoffensief niet uit: "Er is ook nog de wintermercato"

14-09-2016 12:08

Enkele supporters van Club Brugge zijn niet tevreden met het geleverde werk op de transfermarkt. Zij zagen liever nog wat extra versterking. Blauw-Zwart bleef echter verrassend stil en haalde amper nieuwe spelers. Dat betekent niet dat Club Brugge zich niet meer zal roeren.

"Samen met Michel Preud'homme is na het seizoen de balans gemaakt. De prioriteit was om de groep samen te houden", vertelt Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws. De Bruggelingen haalden in de transferperiode 'enkel' Ricardo van Rhijn, Tomas Pina en Anthony Limbombe.

Er werd weinig gehaald, maar dat wil niet zeggen dat ze bij Club niet meer gaan investeren. Zeker als Club Brugge blijft aanmodderen na een minder begin. "Er is - mocht dat nodig blijken - ook nog de wintermercato om net als vorig seizoen bij te sturen, maar dán heb je geen foutenmarge meer", aldus Mannaert.

In de voorbije wintertransferperiodes haalde Club al goede spelers. Zo werden Stefano Denswil, Claudemir, Oscar Duarte en Carlos Bacca in die periodes gehaald.