UPDATE: UEFA heeft nieuwe wedstrijddatum voor De Bruyne en Hazard

UPDATE: UEFA heeft nieuwe wedstrijddatum voor De Bruyne en Hazard

13-09-2016 23:30

De Champions League-ontmoeting tussen Manchester City en Borussia Mönchengladbach van dinsdagavond gaat niet door. Het veld in het Etihad Stadium is wegens zware regenval onbespeelbaar. 

In Manchester regent het vrijwel de hele dag al ontzettend hard. Björn Kuipers was aangesteld voor de clash tussen de Premier League-grootmacht en Bundesliga-formatie Gladbach, maar de wedstrijd kan dus geen doorgang vinden. Aanvankelijk leek het er nog op dat de aftrap van de wedstrijd minimaal een halfuur zou worden uitgesteld. Nu is door de officials besloten dat het duel dinsdagavond helemaal niet doorgaat, laat City weten via de officiële kanalen. 

City en Gladbach zijn in groep C van de Champions League gekoppeld aan FC Barcelona en Celtic. De ontmoeting tussen de Spanjaarden en de Schotten begint om 20.45 uur. Bij Barça zit Jasper Cillessen op de bank. Dorus de Vries, goalie van Celtic, speelt wel.

Update 23.30 uur: Het afgelaste duel tussen City en Gladbach wordt woensdagavond ingehaald. Dat heeft de UEFA inmiddels bekend gemaakt. De twee teams zullen om 20.45 uur aftrappen in het Etihad Stadium. Woensdag zullen er dus niet acht, maar negen duels worden afgewerkt in het miljoenenbal.