Ronaldo toont 'geen arrogantie': Het is de mindset die je moet hebben

Ronaldo toont 'geen arrogantie': "Het is de mindset die je moet hebben"

13-09-2016 13:37

Niet ploeggenoot Zlatan Ibrahimovic maar Cristiano Ronaldo is voor Marcus Rashford altijd een voorbeeld geweest. De achttienjarige speler van Manchester United speelde in de jeugdopleiding van de Premier League-club, toen Ronaldo nog bij de hoofdmacht van United uitblonk.

"Toen Ronaldo naar United kwam, keek iedereen tegen hem op", vertelt Rashford op de clubsite van Manchester United. "Hetgeen wat bij mij het meeste indruk maakte, was het feit dat hij als jongste van de groep de beste van het hele stel wilde worden."

"Hij werkte elke dag hard, je zag hem altijd in het krachthonk. De resultaten zag je op het veld. Hij liet zien dat hij de beste speler van de wereld wilde worden", vervolgt Rashford. "Dat is de juiste benadering die alle beste spelers van de wereld hebben."

"Het is geen arrogantie ofzo. Het is gewoon de mindset die je moet hebben om dingen te bereiken", besluit Rashford zijn relaas. De aanvaller brak afgelopen seizoen onder manager Louis van Gaal door. Inmiddels is het jonge talent, onder de nieuwe manager José Mourinho, niet meer weg te denken bij de club.