Hart maakt blunder bij debuut: Natuurlijk had hij het beter kunnen doen

Hart maakt blunder bij debuut: "Natuurlijk had hij het beter kunnen doen"

12-09-2016 12:28

Claudio Bravo maakte zaterdag in de Manchester-derby een blunder bij Manchester City, maar de keeper die moest vertrekken vanwege zijn komst, Joe Hart, deed het bij zijn nieuwe club Torino niet veel beter tijdens zijn debuut tegen Atalanta (2-1 verlies). Net als Bravo liet Hart een bal los en kwam hem dat op een doelpunt te staan.

De club neemt de Engelsman echter niets kwalijk. "Hart redde ons ook op één moment, maar natuurlijk had hij het beter kunnen doen bij die corner. Maar dat gebeurt nu eenmaal", zegt trainer Sinisa Mihajlovic. "Ik word nooit boos op een speler om een verkeerde pass, een gemiste penalty. Ik word boos als de spelers niet spelen zoals we gedurende de week voorbereid hebben."

Hart maakte zondag zijn debuut voor Torino, de club waar hij dit seizoen speelt omdat hij bij Manchester City zijn basisplaats was kwijtgeraakt aan Willy Caballero en later Claudio Bravo. De Italiaanse club huurt de doelman van de Engelse topclub, maar moet duidelijk nog aan zijn aanwezigheid wennen, getuige deze misser op het wedstrijdformulier.