Club Brugge krijgt Griekse scheidsrechter voor duel met Leicester City

Club Brugge krijgt Griekse scheidsrechter voor duel met Leicester City

Gepubliceerd: maandag 12 september 2016 om 12:14ma 12-09-2016 om 12:14

De UEFA heeft bekendgemaakt welke scheidsrechters deze week zullen aantreden in de Champions League. Club Brugge speelt tegen Leicester City onder leiding van Anastasios Sidiropoulos. 

De 37-jarige Sidiropoulos is een oude bekende van Club Brugge, want twee seizoenen geleden leidde hij al een Europa League-wedstrijd van Club. Het ging om de thuiswedstrijd tegen het Deense Aalborg. Club Brugge won die match met 3-0. Club bereikte twee seizoenen geleden uiteindelijk nog de kwartfinales van de Europa League.

Ook voor de Rode Duivels bracht Sidiropoulos al geluk. In oktober van het afgelopen jaar floot hij nog de thuiswedstrijd tegen Israël. Het ging om een kwalificatiematch voor het EK 2016. De Rode Duivels wonnen die wedstrijd met 3-1. Sidiropoulos heeft dus nog geen Belgische ploegen zien verliezen in zijn carrière, hopelijk voor Club Brugge blijft dat woensdag ook nog zo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws