Standard-uitblinker geniet: Het publiek op Sclessin gaf ons echt een boost

Standard-uitblinker geniet: "Het publiek op Sclessin gaf ons echt een boost"

12-09-2016 10:21
0

Ishak Belfodil heeft zijn entree bij Standard Luik niet gemist. Nadat de Algerijnse spits al trefzeker was in het geslaagde oefenduel tegen Olympique Marseille (3-0), deed hij dat nog eens dunnetjes over bij zijn competitiedebuut. Tegen KRC Genk (2-0) maakte Belfodil het openingsdoelpunt.

Na ruim tien minuten troefde de aanvaller Sebastien Dewaest af in de lucht en zette hij de Rouches op voorsprong met een rake kopslag. "Die snelle voorsprong was belangrijk voor ons. Dossevi zette goed druk en daarna deed Dompé het uitstekend. Hij gaf een goede voorzet en ik probeerde de bal te raken. Dat lukte, al ben ik vooral blij voor het team", analyseert Belfodil de situatie bij Het Belang van Limburg.

De ex-speler van onder meer Olympique Lyon en Internazionale kreeg op Sclessin Benito Raman naast zich in de voorhoede. "We speelden met twee voorin, maar ik probeer toch meer de positie van een nummer tien op te zoeken", bekent Belfodil. "We speelden allemaal een goede match. En het publiek hier in Luik is geweldig. Zij gaven ons echt een boost."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie