Ik geloof niet dat 25 miljoen euro een veel te hoge transfersom voor mij is

"Ik geloof niet dat 25 miljoen euro een veel te hoge transfersom voor mij is"

09-09-2016 10:27

De hele zomer werd hij gelinkt aan een transfer naar de Engelse top, maar na het einde van de zomerse transferperiode speelt Ricardo Rodriguez nog steeds bij VfL Wolfsburg. Dat doet hij naar eigen zeggen met plezier.

De 24-jarige Rodriguez was deze zomer voor 25 miljoen euro op te pikken in Wolfsburg. Ondanks interesse van Arsenal, Chelsea en Manchester United was er uiteindelijk geen club die dat bedrag op tafel legde. "Waarom niet? Dat moet je aan de clubvertegenwoordigers vragen", reageert hij in gesprek met Kicker.

"Het moest zo zijn. God heeft het zo gewild. De timing moet precies goed zijn voor een transfer. En er was deze transferperiode nu eenmaal weinig beweging rondom spelers op mijn positie."

"Ik geloof overigens niet dat 25 miljoen euro een veel te hoge transfersom voor mij is", vervolgt de Zwitser. "Ik ben nog maar 24, al vier jaar basisspeler in de Bundesliga en kom uit voor de Zwitserse nationale ploeg. Er wordt voor spelers met een minder cv 40 miljoen euro betaald. Neem niet weg dat ik vind dat geen enkele speler zoveel geld waard is."