Opvallend: mevrouw Suarez zakt alleen af naar België om duur speelgoed te verkopen

Opvallend: mevrouw Suarez zakt alleen af naar België om duur speelgoed te verkopen

09-09-2016 06:59
3

Deze zomer verbrak Matias Suarez bij Anderlecht zijn contract. Hij liet onder meer verstaan dat Brussel te gevaarlijk was. Blijkbaar vindt hij dat nog altijd, want zijn vrouw moest zijn speelgoed komen verkopen.

De Porsche van de familie Suarez stond volgens Sportwereld nog in ons 'onveilige' land. Matias wilde die graag verkopen en stuurde daarom volgens de krant zijn vrouw Magalie, moeder van zijn twee kindjes, naar België om de wagen te verhandelen. Ook uit hun woning in Ukkel moest Magalie nog wat spullen ophalen.

Waarom Suarez zijn vrouw laat opdraven voor het 'gevaarlijke' werk, is niet geweten. Wel staat het vast dat Anderlecht hem nog iets van hem wil met name vier miljoen euro. Bij Anderlecht is men niet blij dat de Argentijnse aanvaller eenzijdig zijn contract in Brussel verbrak en in eigen land tekende bij CA Belgrano. Het stapte daarom naar de FIFA en eist een schadevergoeding. Op termijn mag Anderlecht die mogelijk verwachten, maar de kans dat paars-wit vier miljoen euro krijgt, is klein.