Coach Lukaku baalt van mislopen grote transfer: Tien dagen daarvoor gesproken

Coach Lukaku baalt van mislopen grote transfer: "Tien dagen daarvoor gesproken"

08-09-2016 19:11

Ronald Koeman bevestigt dat Everton vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog een bod heeft gedaan bij Newcastle United op Moussa Sissoko. De manager is teleurgesteld dat de middenvelder uiteindelijk naar Tottenham Hotspur vertrok.

"We hebben een goede transferperiode gehad, want we hebben een aantal goede spelers vastgelegd. Maar er was natuurlijk ook de teleurstelling op de slotdag", zegt Koeman tegen Sky Sports. "We hadden de komst van Sissoko niet meer in eigen hand. Hij heeft uiteindelijk voor een andere optie gekozen, maar ik kan de club, het bestuur en de voorzitter niets kwalijk nemen. Want we hebben er alles aan gedaan om de speler te halen."

Koeman bevestigt dat hij contact had met Sissoko. "Ik heb met de speler gesproken, ik denk dat het tien dagen voor de transferdeadline was. De speler toonde interesse in een transfer naar Everton. En vervolgens is gebeurd wat iedereen nu wel weet. Ik dacht dat hij een echte speler voor ons was, precies wat we nodig hadden. Dan was het plaatje compleet geweest. Maar het plaatje ziet er alsnog heel goed uit", aldus Koeman.