Nieuwe Arsenal-aanvaller gecomplimenteerd: Alles wat een spits nodig heeft

Nieuwe Arsenal-aanvaller gecomplimenteerd: "Alles wat een spits nodig heeft"

07-09-2016 16:30

Met Lucas Perez (foto) haalde Arsenal deze zomer een spits op met geen al te grote naam. Teamgenoot Shkodran Mustafi, die Valencia aan het einde van de transferperiode verruilde voor de Londenaren, heeft een hoge pet op van de 27-jarige spits. Beiden kennen elkaar van de Primera Division.

Perez speelde voorheen voor Deportivo La Coruna, en stond in het verleden tegenover Mustafi. "Het is niet fijn om tegen hem te spelen", zegt Mustafi tegen Arsenal Player. "Hij is een goede speler, en heeft alles wat een spits nodig heeft."

De Duitse verdediger is blij dat hij teamgenoot is van de Spanjaard. "Je kunt goed met hem samenspelen. Hij is niet iemand die alleen wacht op zijn kans, maar werkt hard voor het team en creëert zelf ook kansen", gaat Mustafi verder.

Volgens de international van de wereldkampioen heeft Arsenal er goed aangedaan om Perez over te nemen van Deportivo. "Hij is op het juiste moment, op de juiste plaats. Hij heeft zich vorig seizoen bewezen in La Liga. Ik heb daar twee jaar gespeeld, en het is niet makkelijk om veel doelpunten te maken, omdat daar uitstekende verdedigers spelen."

De Arsenal-aanwinst was vorig seizoen voor Deportivo zeventien keer trefzeker in de Spaanse competitie.