Hazard blijft aanvoerder: Het vertrouwen van de fans terugwinnen

Hazard blijft aanvoerder: "Het vertrouwen van de fans terugwinnen"

05-09-2016 19:29

Aan de vooravond van de belangrijke interland in en tegen Cyprus stond Eden Hazard samen met bondscoach Roberto Martinez de pers te woord. De huidige aanvoerder van de Rode Duivels is erop gebrand een sterke prestatie neer te zetten dinsdag.

"Het is aan ons om het vertrouwen van alles en iedereen terug te winnen", aldus de Chelsea-speler aan de verzamelde pers. De Rode Duivels kregen het verwijt zich niet dubbel te plooien voor hun land. Hazard spreekt dat met klem tegen. "Alle 25 geselecteerde spelers willen alles geven. We zijn allemaal enorm trots op het feit dat we het shirt van ons land mogen dragen."

Hazard kwam door de constante druk van de Spanjaarden amper in het spel voor afgelopen donderdag. "Eden moet de bal hebben", zei Martinez daarover. "Tegen Spanje kreeg hij die niet. We moeten Eden aan de bal in de beslissende zone krijgen." De nummer tien van de Rode Duivels blijft ook aanvoerder. "Hij is de laatste jaren veel volwassener geworden. Hij is klaar om de fans wat terug te geven."