Sunderland laat transfer ontploffen: 'Ze nemen de telefoon niet op'

Sunderland laat transfer ontploffen: 'Ze nemen de telefoon niet op'

01-09-2016 11:24
0

Middenvelder Yann M'Vila zag op het laatste moment een definitieve transfer naar Sunderland afketsen. De overbodige Fransman van Rubin Kazan zit er naar eigen zeggen compleet doorheen vanwege de mislukte deal.

Dit liet de speler weten via zijn eigen Snapchat-account. 'Ik belde Sunderland op, maar ze nemen de telefoon niet op. Waarom? Mijn hart is gebroken', schreef M'Vila in zijn 'Snapchat-verhaal', aldus de The Daily Mail. Niet veel later verwijderde de middenvelder deze teksten weer van zijn account. Vorig seizoen kwam M'Vila op huurbasis uit voor Sunderland. In totaal speelde hij 37 Premier League-wedstrijden voor The Black Cats.

De speler moet nu noodgedwongen terugkeren naar het Russische Rubin Kazan, zijn huidige werkgever. Zijn contract loopt daar in januari 2017 af, waardoor het aannemelijk is dat M'Vila in de winterse transferperiode alsnog de definitieve overstap maakt naar een andere club. Die club wist zich op de laatste dag van de transfermarkt nog wel te versterken met Didier Ndong en Jason Denayer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie