'Racing Genk geeft overbodige Cavric geen nieuwe kans meer'

'Racing Genk geeft overbodige Cavric geen nieuwe kans meer'

Gepubliceerd: donderdag 1 september 2016 om 10:59do 01-09-2016 om 10:59

Racing Genk was nog druk in de weer aan het slot van de transferperiode, maar één 'probleem' is niet opgelost. Aleksandar Cavric is niet weg, maar zal geen nieuwe kans krijgen.

Het Belang Van Limburg laat namelijk weten dat Genk zich geen zorgen maakt over Cavric. De West-Europese transfermarkt mag dan wel gesloten zijn, Genk probeert nog een club te zoeken in Oost-Europa of het Midden-Oosten. Daar is de transferperiode wel nog open, Genk wil daar graag nog van profiteren om Cavric te slijten. Hij zal dus gewoon in de B-kern blijven tot er een oplossing is.

De snelle aanvaller werd twee jaar geleden weggehaald bij OFK Beograd, een team uit zijn thuisland Servië. Hij moest op de flank voor creativiteit zorgen bij Genk, maar zijn eerste seizoen viel tegen. Hij werd dan maar verhuurd aan Aarhus in Denemarken, waar hij 13 wedstrijden speelde. Aarhus had een optie tot aankoop, maar lichtte die niet. Bij Genk heeft Cavric nog een jaar contract. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws