OFFICIEEL: Standard neemt Franse middenvelder van Monaco over

OFFICIEEL: Standard neemt Franse middenvelder van Monaco over

Gepubliceerd: woensdag 31 augustus 2016 om 23:59wo 31-08-2016 om 23:59

Standard Luik en AS Monaco hebben zich op de laatste dag van de transferperiode uitstekend gevonden. Nadat de Luikenaars al Elderson Uwa Echiejile overnamen van de club uit het prinsdom, huren ze nu naar alle waarschijnlijkheid ook een middenvelder.

Farès Bahlouli zou namelijk aan de slag gaan bij de Rouches. De Franse middenvelder werd door Stijn Joris, journalist bij Het Laatste Nieuws, in de late uurtjes gespot op Sclessin in het gezelschap van zijn zaakwaarnemers. De entourage wou geen woord lossen, maar de deal lijkt vast te staan.

Bahlouli is een 21-jarige middenvelder die zijn opleiding kreeg bij Lyon, waar hij ook het levenslicht zag. Medio 2015 stapte hij over naar Monaco. Bij de Monegasken kwam hij vorig seizoen acht keer in actie voor het A-elftal. Daarin wist hij één maal te scoren.

UPDATE 23:16: De huurtransfer van Bahlouli lijkt er wel degelijk te gaan komen. De entourage van de Franse middenvelder is rond 23u opnieuw gearriveerd op Sclessin, aldus Joris. In het komende uur zullen hoogstwaarschijnlijk alle punten en komma's geplaatst worden. 

UPDATE 23:59: De transfer van Bahlouli is officieel rond. De Franse middenvelder wordt voor één seizoen uitgeleend. De Rouches wisten geen aankoopoptie te bedingen in het huurcontract.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws