'De Boer zoekt vleugelverdediger en zet drie spelers op verlanglijstje'

'De Boer zoekt vleugelverdediger en zet drie spelers op verlanglijstje'

31-08-2016 13:26

Frank de Boer lijkt druk doende om een rechtsback aan de Internazionale-selectie toe te voegen. De Milanezen zijn uitgekomen bij Stephan Lichtsteiner, Maicon en Martin Caceres, nadat Matteo Darmian van Manchester United te duur is gebleken.

Inter en Juventus zaten dinsdag om tafel om de situatie van Lichtsteiner te bespreken, meldt SportItalia. De 32-jarige Zwitsers international heeft er met Dani Alves een concurrent van formaat bijgekregen in Turijn. De Oude Dame lijkt echter alleen mee te willen werken aan een vertrek van Lichtsteiner als het Juan Cuadrado opnieuw weet te huren van Chelsea.

Ook de transfersom vormt nog een obstakel. Inter wil niet meer dan drie miljoen euro overmaken naar Juventus, dat daardoor kan besluiten om Lichtsteiner aan zijn nog een jaar doorlopende contract te houden. De vleugelverdediger is er zelf al wel uit met Inter over een verbintenis voor drie seizoenen ter waarde van drie miljoen euro.

Mocht een deal met Lichtsteiner in het water vallen, dan lijkt een rentree van Maicon in de maak, meldt Calciomercato. De 35-jarige Braziliaan is transfervrij, nadat hij vertrok bij AS Roma. Hij beleefde eerder zes succesvolle seizoenen bij Inter. Ook Caceres, die deze zomer Juventus verliet, wordt als optie gezien. Net als Maicon is de Uruguayaan echter blessuregevoelig.