OFFICIEEL: Portugese EK-winnaar maakt overstap naar Serie A

OFFICIEEL: Portugese EK-winnaar maakt overstap naar Serie A

28-08-2016 13:15

Internazionale-manager Frank de Boer heeft Joao Mario definitief binnen, zo meldt de Italiaanse club via de officiële kanalen. De Portugese EK-winnaar wordt zondagavond gepresenteerd in San Siro en komt over van Sporting Portugal.

Zhang Jindong, eigenaar van Inter, heet Joao Mario van harte welkom bij de club. "Ik heb het EK van hem gevolgd en gezien dat hij met Portugal gewonnen heeft. Ik hoop dat hij soortgelijke successen bereikt bij Inter", zegt Jindong. Ook president Erick Thohir kwam aan het woord: "Ik ben blij dat we Joao Mario mogen verwelkomen. Een heel belangrijke aankoop voor ons. We hebben Joao voor langere tijd gevolgd."

De Boer heeft zodoende zijn gewenste aanwinst te pakken. De oefenmeester ging onlangs aan de slag bij Inter en heeft ook Gabriel 'Gabigol' Barbosa bijna binnen. Een officiële melding van die transfer is nog niet gegeven door de Italianen. "Joao Mario kan op alle posities op het middenveld spelen, Gabigol op alle drie de posities in de aanval", zei De Boer eerder over de twee.