Wat met Sylla? Italianen kloppen aan, Anderlecht twijfelt

Wat met Sylla? "Italianen kloppen aan, Anderlecht twijfelt"

27-08-2016 08:41

Zes miljoen plus tweeënhalf miljoen euro aan bonussen lag er klaar voor Idrissa Sylla, maar de Guineër mocht vorige week nog niet weg. Wolverhampton haakte ondertussen af, maar nu komt Atalanta opnieuw op de proppen. De Italianen zoeken wel nog wat geld.

Het Nieuwsblad weet dat Sylla openstaat voor een transfer naar de Serie A. De Italianen bieden drie miljoen euro voor de aanvaller. Op zich een mooi bedrag voor een luxe-invaller, maar wel een pak minder dan de zes miljoen (plus bonussen) die Wolverhampton veil had. Anderlecht wil echter onderhandelen met Red Bull Leipzig over een terugkeer van Massimo Bruno. Als dat mogelijk is, kan Anderlecht het Italiaanse bod wel eens accepteren.

Paars-wit haalde Sylla in januari 2015 voor 1,5 miljoen euro weg bij Zulte Waregem. De eerste zes maanden gingen in rook op door blessures, het seizoen erna kwam hij als stand-in voor Stefano Okaka aan zeven doelpunten. Dit seizoen legde hij er ook al drie in het mandje, al krijgt Lukasz Teodorczyk in principe de voorkeur.