'Komst van twee targets lijkt steeds onwaarschijnlijker voor Essevee'

'Komst van twee targets lijkt steeds onwaarschijnlijker voor Essevee'

26-08-2016 21:10

Francky Dury mag mogelijk dan toch geen verdedigende versterkingen verwelkomen. De kans wordt steeds kleiner dat Zulte Waregem een nieuwe speler aantrekt. Het einde van de transferperiode komt dichterbij, maar een akkoord met een versterking werd nog niet gevonden.

Eerder raakte al bekend dat Essevee interesse toont in Luca Marrone. De Italiaanse verdediger van Juventus zou voor één seizoen verhuurd worden aan de West-Vlaamse club. Marrone was vrijdag zelfs in België om de faciliteiten van Zulte Waregem te bezoeken. Het Laatste Nieuws meldt echter dat een akkoord er zeker nog niet is. Marrone is inmiddels teruggekeerd naar Italië, zonder akkoord.

Naast Marrone heeft Zulte Waregem ook Benjamin Pavard op het lijstje staan. De Fransman van Lille OSC zou de nieuwe rechtsachter moeten worden. Die kans lijkt klein. De verdediger zou op weg zijn naar het Duitse Stuttgart. Ook die transfer lijkt er dus niet aan te gaan komen.

Het is nog maar de vraag of Dury nog versterkingen wil bij de club. Zulte Waregem is momenteel bijzonder goed aan het seizoen begonnen. Na vier speeldagen staat het als enige aan de leiding. Veel versterking lijkt er dus eigenlijk niet meer nodig.