OFFICIEEL: Westerlo strikt opnieuw speler van KRC Genk

OFFICIEEL: Westerlo strikt opnieuw speler van KRC Genk

26-08-2016 17:31

Westerlo heeft de weg naar de Luminus Arena duidelijk gevonden. De voorbije jaren haalde de Kempenaren al Benji De Ceulaer en Khaleem Hyland. Nu vervoegt ook Yoni Buyens zich aan de selectie van Bob Peeters. 

De middenvelder van KRC Genk komt een jaar op uitleenbasis. Westerlo bedwong ook een aankoopoptie. "Ik ben heel blij dat Westerlo is komen aankloppen, want ik heb de laatste weken het gevoel van het gras toch wel gemist. Ik heb echt zin om de adrenaline van de wedstrijden opnieuw te beleven", geeft Buyens aan op de website van Westerlo

De speelkansen bij KRC Genk waren herleid naar een absoluut minimum. Westerlo bood dan een mooie oplossing. "In het stadion hangt altijd een speciale sfeer. Je voelt aan alles dat dit een volksclub is en dat zijn charmes die je niet kan wegnemen", vult Buyens aan, die het moet hebben van zijn infiltraties. "Dat klopt wel, maar alles hangt ervan af welke functie ik krijg in het team. De fans zullen mij inderdaad al wel kennen, maar ik hoop hen toch nog aangenaam te verrassen."