'Everton wil 25 miljoen euro betalen voor aanvaller van Napoli'

'Everton wil 25 miljoen euro betalen voor aanvaller van Napoli'

26-08-2016 08:52
0

Ronald Koeman is met Everton nog op zoek naar een aanvallende versterking. Lucas Perez Martinez gaat waarschijnlijk aan de neus van de Nederlandse coach voorbij, aangezien Arsenal hem wil strikken. Manolo Gabbiadini is het nieuwe doelwit.

La Gazzetta dello Sport meldt dat de spits van Napoli ook als ruilmiddel kan dienen bij een eventuele transfer van Nikola Kalinic. Waar de toekomst van Gabbiadini ligt, is dus onduidelijk. Everton is in de race en verwacht wordt dat op korte termijn een bod van 25 miljoen euro volgt vanuit Liverpool.

Vooralsnog heeft Napoli dat aanbod niet ontvangen van The Toffees, waardoor het alternatieven onderzoekt. Eén van de alternatieven is een ruil met Fiorentina, waar doelwit Kalinic onder contract staat. Naar verluidt moet hij 35 miljoen euro kosten en daarom moet Napoli nog eens tien miljoen euro bijbetalen.

Eerder deze zomer verkocht Napoli spits Gonzalo Higuain voor 94 miljoen euro aan Juventus. Vervolgens haalde het Arek Milik als vervanger op bij Ajax en nu lonkt er al nieuwe concurrentie voor de Pool.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie