'Anderlecht blijft de kat uit de boom kijken, Lombaerts nog niet voor morgen'

'Anderlecht blijft de kat uit de boom kijken, Lombaerts nog niet voor morgen'

25-08-2016 06:54
2

Al weken wordt Anderlecht aan Nicolas Lombaerts gelinkt, maar tot een transfer kwam het nog niet. Voorlopig moet die ook nog niet verwacht worden. Paars-wit blijft de kat uit de boom kijken.

Laat het duidelijk zijn: Anderlecht ziet in Lombaerts de ideale versterking voor de achterhoede, maar het wil momenteel nog niet doordrukken. Volgens Het Laatste Nieuws blijft paars-wit de vraagprijs voor de Rode Duivel te hoog vinden. het Russische Zenit Sint-Petersburg vraagt nog altijd circa vier tot vijf miljoen euro voor Lombaerts. Dat bedrag wil Anderlecht niet op tafel leggen voor een 31-jarige speler met een blessureverleden.

Anderlecht hoopt dat de transferprijs van Lombaerts in de laatste dagen van de transferperiode nog fors zakt. Op 31 augustus sluit de transferwindow. Zenit staat niet weigerachtig tegenover onderhandelingen, maar schermt ook nog met de interesse van andere clubs. Het Turkse Besiktas en het Engelse Watford blijven ook opties voor Lombaerts. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck speelt dus hoog spel.