Anderlecht richt vizier weer op Tsjechische verdediger

Anderlecht richt vizier weer op Tsjechische verdediger

Gepubliceerd: woensdag 24 augustus 2016 om 09:57wo 24-08-2016 om 09:57

Anderlecht is naarstig op zoek naar verdedigende versterking door het plotselinge vertrek van Sebastien De Maio. Bovendien staan Bram Nuytinck, Olivier Deschacht en Kara Mbodji ter discussie. In zijn zoektocht is paars-wit opnieuw uitgekomen bij Jakub Brabec.

Anderlecht zou begin juni al eens een bod van twee miljoen euro hebben uitgebracht op de 24-jarige verdediger van Sparta Praag, maar die club liet toen weten een transfersom van drie miljoen euro te willen. Anderlecht liet de piste van de Tsjech toen even varen, maar Het Nieuwsblad weet dat hij opnieuw in het vizier is. De verdediger zou zelf hopen een transfer naar paars-wit. Hij wil vertrekken bij Sparta.

Ook KRC Genk toonde in juli interesse in Brabec, maar kreeg toen een njet op het rekest. Sparta liet toen weten op de verdediger te rekenen voor de Europese voorrondes.

Anderlecht blijft verder ook hopen op de komst van Nicolas Lombaerts. De Rode Duivel staat open voor een transfer, maar Zenit St.-Petersbrug speelt het spel hard en wil meer dan de 2,5 miljoen euro die Anderlecht biedt. Door de twijfelende defensie wil paars-wit nog twee verdedigers aantrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws