KVO heeft nieuw gouden duo gevonden: We voelen elkaar aan

KVO heeft nieuw gouden duo gevonden: "We voelen elkaar aan"

22-08-2016 14:28

KV Oostende is aan het groeien. Dat is er duidelijk aan te zien op het veld. Met Adam Marusic en Yassine El Ghanassy heeft de Kustploeg ook een nieuw gouden duo gevonden. De twee kunnen het ook goed met elkaar vinden.

Marusic zorgde tegen Zulte Waregem al vroeg voor de 0-1. Het doelpunt kwam er op aangeven van El Ghanassy. "Scoren op aangeven van Yassine is geen toeval", aldus Larusic tegenover Het Laatste Nieuws. "Hij is een uitstekende voetballer, die niet alleen goed is voor een individuele actie, maar tevens het overzicht bewaart."

El Ghanassy en Marusic kunnen het goed met elkaar vinden. "We voelen elkaar aan. Hij wist dat ik in de tweede zone zou opduiken. De voorzet was perfect en als je eerste controle goed is, hoef je enkel nog snel buiten bereik van de doelman te mikken", vertelt de Montenegrijn.

Marusic begon op rechtsmidden en eindigde als rechtsachter. "Mijn voorkeur gaat uit naar rechtsmidden, maar een rij achteruit stoort mij niet. De coach beschikt over 20 volwaardige titularissen voor 10 plaatsen aan de aftrap. Ik zou mezelf dus geen dienst bewijzen, mocht ik blijk geven van kieskeurigheid. Erbij zijn is bij dit Oostende geen sinecure", besluit hij.