Update: Jovetic gaat Inter niet verlaten, hij is tevreden

Update: "Jovetic gaat Inter niet verlaten, hij is tevreden"

24-08-2016 16:50
1

Internazionale lijkt in de slotweek van de transferperiode nog zeker één aanvaller kwijt te raken. Stevan Jovetic speelde zondagavond niet tegen Chievo Verona (2-0 nederlaag) en is op weg naar de uitgang.

Jovetic kan in Milaan niet meer rekenen op een basisplaats. Een vertrek in de laatste week van de zomerse transferperiode is een uitkomst die zowel de spits uit Montenegro als Inter ziet zitten, melden Italiaanse media maandag. De club van De Boer kan het geld dat hij opbrengt bovendien goed gebruiken.

Inter heeft een prijskaartje van 14,5 miljoen euro om de nek van Jovetic gehangen en hoopt stiekem op een 'Shaqiri-constructie'. De Zwitserse vleugelaanvaller werd verkocht aan Stoke City, waardoor de Italiaanse club op financieel vlak weer adem kreeg en het vrijgekomen geld kon investeren in onderbezette posities.

Met Fiorentina zou zich al een geïnteresseerde club hebben gemeld voor Jovetic. De club kan echter niet voldoen aan de vraagprijs én het salaris van de aanvaller (drie miljoen per jaar). Zenit Sint-Petersburg heeft intussen ook belangstelling.

Update 16u50: Stevan Jovetic gaat Internazionale in de slotweek van de transferperiode niet verlaten. Dat laat zijn zaakwaarnemer woensdag weten. "Hij is tevreden en blijft", claimt Fali Ramadani tegenover Gazzamercato. Frank de Boer deed in de seizoensopener van Inter tegen Chievo Verona (2-0 nederlaag) geen beroep op Jovetic.