Transfer De Maio komt eraan, maar: ‘Er is geen probleem met Anderlecht”

Transfer De Maio komt eraan, maar: ‘Er is geen probleem met Anderlecht”

Gepubliceerd: woensdag 17 augustus 2016 om 21:57wo 17-08-2016 om 21:57

Sebastian De Maio is op weg naar Fiorentina. Volgens de geruchten vertrekt de Fransman bij Anderlecht vanwege een ruzie met trainer René Weiler. De manager van De Maio spreekt die berichten nu tegen.

"Er is geen probleem met Anderlecht. Het gaat om familiale redenen", stelt Diego Tavano in de Italiaanse media. "Sebastian is voor de tweede keer vader geworden. Hij voelde zich niet erg goed in Brussel en er was de optie om terug te keren naar Italië, waar zijn familie woont. We hebben die kans gegrepen. Anderlecht toont begrip voor de problematiek en we moeten de club daar voor bedanken."

Over de nieuwe club van De Maio is de makelaar natuurlijk nu lovend. "Het Fiorentina-bestuur waardeert De Maio en dat doet ons plezier", klinkt het bij Tavano. 

Fiorentina gaat De Maio het komende seizoen huren van Anderlecht. Het bedwong ook een aankoopoptie van circa drie miljoen euro. Anderlecht betaalde deze zomer nog driehonderdduizend euro meer om hem naar Brussel te halen. De centrale verdediger kwam toen over van een andere Serie A-club, Genoa. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is het vertrek van De Maio een verlies voor Anderlecht?

(895 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws